Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /homepages/21/d181465893/htdocs/atoutconso/forums/include/functions.php on line 47

1

Sujet : adidas tubular instinct

https://cdn5.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2017/01/ADIDAS-TUBULAR-INSTINCT-1.jpg


Adidas har tagit adidas tubular instinct svart, Alla som är känt för att vara en hög topp, och hackade ner för att ge det en ny look.Seen ovan är den helt nya adidas Tubular Instinct lite som det kommer täckt i svart mocka och Under hela mesh övre. Svartvita repspetsar, tonal branding på tungan och hälen, och en kontrasterande vit tubulär EVA-såll enhet runda saker ut.


Upp nästa för adidas tubular instinct brun är denna Triple Black colorway av modellen som hjälper till att ge skon den snyggaste looken än. Även om modellen är ganska ny, är Adidas en extra sats för att göra det till en av deras bästa Tubular-modeller. Låt oss få en närmare titt på shoe.The adidas Tubular Instinct Triple Black mest unika egenskap är den triangulära mönster placerat alla över den övre. Ett mocka-liknande material syns på tungan, medan skon tycks också komma med vaxade snören. En Tonal Black Tubular sål och Trefoil varumärke på tungan hjälper till att ge skon en minimalistisk estetik. Skon kan redan hittas hos utvalda internationella återförsäljare, vi meddelar dig när den anländer till staten.


Vi kom precis över en helt ny färgväg av den nyligen släppta Adidas Tubular Instinct Low Model. Valet av en tonal look, idag får vi på nära håll med adidas Tubular Instinct låg Clear Brown.This version av adidas tubular instinct grå Låg Ccomes klädd i en tonal Ljusgrå färgsättning Det tar hand om mocka och ballistisk nylon övre, snören , foder och branding. Blandning i snygg med tonalöversidan är den benvita sålenheten placerad nedanför.


Uppe nästa för adidas tubular instinct blå, har denna helt nya färgväg skoskärmen en Tonal Navy Blue övre. Låt oss få en närmare titt på skon och se vad det handlar about.The adidas Tubular Instinct börjar med en tonal övre som har kommit skon i en ren marin mocka konstruktion. En sak som sticker ut från detta par är adidas som avgjorde att inte utnyttja en annan färg på det hela taget, i stället väljer den tonala look. Tonalfoder, tvåtoniga snören, Vit varumärke på tungan och Vit på sulan kompletterar skos utseende.


http://www.runarunse.com/